Mijn naam is Vicky, oprichtster van La Victoria Beauty in Maassluis. Dé salon in Maassluis waar kwaliteit en vakkundigheid hoog in het vaandel staan. Heb je last van acné, huidveroudering, rosacea of andere huidoneffenheden? of wil je je huid optimaal onderhouden? Bij La Victoria Beauty gaan we hiermee aan de slag met persoonlijke zorg en effectieve behandelingen.

La Victoria Beauty heeft hele mooie en effectieve behandelingen specifiek gericht op huidverbetering. Ik werk uitsluitend met (Award winnende) producten van de door dermatologen meest gewaardeerde ingrediënten, zoals glycolzuur, retinol, melkzuur, hyaluronzuur, peptiden en vitamine A, B, C en E.

Effectiviteit en kwaliteit staan voor mij voorop. Hierdoor bereiken we samen de beste versie van jouw huid!

Mijn verhaal

Toen ik 17 was ben ik begonnen met de opleiding Allround schoonheidsspecialiste. Het was een spannende keuze om mij op de beautybranche te gaan richten aangezien ik altijd op mijn kaplaarzen tussen de paarden te vinden was en nog zo jong en groen wat betreft deze branche.

 

Ik merkte al snel dat de anatomie van het lichaam en het ondernemerschap mijn nieuwsgierigheid prikkelde.
Eenmaal in de salon beland wist ik het zeker, dit is mijn passie!

 

Na mijn opleiding als allround schoonheidsspecialiste heb ik nog 2 opleidingen afgerond. Daarna ben ik mij verder gaan ontwikkelen door middel van, trainingen, podcast luisteren, veel boeken en blogs lezen en specialisten uit mijn netwerk. Tijdens 1 van die trainingen was daar een moment waarbij ik als 19 jarig puppy om mij heen keek en alleen maar volwassen zag zitten die al zoveel   kennis en ervaring hadden dat ik stiekem wat jaloers was, dit was het moment waarbij ik tegen mijzelf zei: ik ga een sterk concept maken en vervolgens een salon oprichten waarbij ik zorg dat ik al op jonge leeftijd de kwaliteit en niveau van mijn salon zo hoog mogelijk komt te liggen, en hier zet ik mij 100% voor in.

 

 

Begonnen bij nul. Meer dan een behandelstoel, massageolie,     een harspot en wenkbrauwverf had ik niet.  2 behandelingen         om    uit te kiezen, wenkbrauwen of een massage.

 

Ondertussen richt ik mij op huidverbetering en werk ik met kwalitatief hoogstaande producten en hele mooie apparatuur die wetenschappelijk zijn onderbouwd.  Mijn specialisatie is huidverbetering. Dit is een groot verschil met huidverzorging, mijn producten en behandelingen zijn in staat om de diepere huidlagen te bereiken en op deze manier boek je mooie resultaten. Zo leergierig, ambitieus en gedreven als ik ben, blijf ik altijd op zoek naar de nieuwste ontwikkelingen in mijn vakgebied.

 

Mijn doel? Samen werken aan een gezonde huid met goede begeleiding en jou laten genieten van een heerlijke behandeling.