Alpha-H is een professioneel (meervoudig award-winning merk dat zich specifiek richt op huidverbetering.

Het Australische merk werkt uitsluitend met hoge percentages van de door dermatologen meest gewaardeerde ingrediënten, zoals glycolzuur, retinol, melkzuur, hyaluronzuur, peptiden en vitamine A, B, C en E. De producten hebben bovendien, waar nodig of functioneel, bewust een lage pH-waarde. Dit trekt de huidcellen uit hun ‘comfort zone’ waardoor zij hard aan het werk gaan en het zorgt ervoor dat de ingrediënten ook daadwerkelijk de dieper gelegen huidlagen bereiken. De producten van Alpha-H zijn daarom in staat om op cellulair niveau te werken en van binnenuit te zorgen voor huidverbetering; voor korte en lange termijn.

 

 

Alpha-H is 100% recyclebaar, dierproefvrij en vegan.

De mooie producten van Alpha-H zijn bij mij in de salon te verkrijgen, hierdoor kun je geadviseerd de sensatie uit de salon thuis gebruiken en bereiken we de beste versie van jouw huid!

Clean Formula’s

Integriteit, effectiviteit en kwaliteit staan voorop. Daarnaast houdt Alpha-H van ‘clean’ en is dat dan ook waar mogelijk. Alpha-H heeft geen harde chemicaliënm onnodige ingrediënten en vulstoffen.

Duurzaam

Of het nu gaat om de ingrediënten, verpakkingen of het verminderen van de energie die nodig is om de producten van Alpha-H te produceren, Alpha-H daagt zichzelf dagelijks uit om de impact op het milieu te minimaliseren

Cruelty free

Alpha-H is officieel toegelaten tot het Leaping Bunny Program; een internationaal erkend programma dat het voor de consument gemakkelijk maakt om producten te herkennen die dierproefvrij zijn.