Hydro-Glow

De nieuwste doorbraak in de huidverbeteringsmethodes. Deze behandeling wordt aangepast op de huidbehoefte en zorgt voor een mooie glow. Een mix van de mooiste behandeltechnieken.

Hydrodermabrasie

De Hydrodermabrasie is een uitgebreide behandeling Deze uitgebreide behandeling die helemaal op de huidconditie afgestemd wordt door middel van verschillende behandeltechnieken en mooie werkstoffen. Een ideale behandeling om je huid een boost te geven.

Doel van deze behandeling

Het doel van deze luxe behandeling is om de huid intens te voeden. We gaan werken op jouw huiddoel. Deze behandeling zorgt o.a voor:

 • Een langere levensduur van de huidcellen.
 • De cellen van energie voorzien
 • Fijne lijntjes/ rimpels verminderen.
 • Nieuwe opbouw van collageen en elastine.

De verschillende cocktails, aangepast op de huidbehoefte

Argireline 5% is een goed alternatief voor wie botox overweegt maar geen gelaatsuitdrukkingen wil verliezen en/of geen fan is van het idee een toxische stof te laten injecteren. De ampullen bevatten 2 peptiden (Argireline en Leuphasyl) waarvan de werking gelijk is aan Botox; remmen het samentrekken van spieren af waardoor bestaande expressierimpels ontspannen en de vorming van nieuwe (expressie)rimpels wordt voorkomen.
Vitamin C 20% zorgt voor een boost van de collageen aanmaak en voor collageen van betere kwaliteit. Dit zorgt voor een steviger huid, snellere genezing en het voorkomen van (acne)littekens. De antioxidantkracht helpt bij aanpak van vroegtijdige veroudering door o.a. UV, roken, stress, slaaptekort, ziekte en een ongezonde levensstijl. Zeer effectief in het verminderen en vervagen van hyperpigmentatie door UV. Doordat het de huid barrière versterkt is het ook effectief op rosacea en acne
Hyaluronic Acid 2% Bevordert de fibroblast activiteit en zorgt dat essentiële voedingsstoffen vanuit het bloed naar de levende huidcellen worden getransporteerd. Het belangrijkste kenmerk is echter dat het tot 1000 maal het eigen gewicht aan vocht kan aantrekken en vasthouden. Dit zorgt voor optimale hydratatie, behoud van dermale en epidermale elasticiteit en meer volume in de huid: het effect dat fijne lijntjes van binnenuit worden opgevuld.

De behandeling

Voorzorg

Er is geen voorzorg nodig voor deze behandeling. De dagelijkse skincare routine mag gewoon voortgezet worden. Voor de peeling moet de huid gewend zijn aan AHA of BHA producten. Is dit niet het geval dan zet ik een milde peeling in.

Nazorg

Het advies is gedurende de dag de producten te laten zitten om het maximale uit je behandeling te halen. De volgende ochtend de skincare routine voortzetten. Om de beste resultaten te behalen is het van belang de producten van Alpha-H te gebruiken. Deze zijn aangepast op de behandelingen en zo lig je mooi op 1 lijn.

Resultaat

Huidverbetering werkt opbouwend en heeft tijd nodig. Na 1 behandeling kunnen we al verschil zien aan de huid. Om de 28 dagen vernieuwen de huidcellen om de nieuwe huidcellen optimaal te voeden is een behandeling van 1 keer per maand aan te raden.

De volgorde van de behandeling

 • Reinigen
 • Hydrodermabrasie
 • Peeling
 • Uitreinigen
 • Cocktails insluizen ultrasound
 • Vliesmasker
 • Massage schouders, gezicht, decolleté
 • PDT ELT lamp
 • Huidadvies

Kijk ook even onder het kopje behandeltechnieken voor uitleg.

Afspraak maken?

Geïnteresseerd in een afspraak? Klik hieronder om eenvoudig online een afspraak te boeken!

Maak een afspraak